شکم گردی در قشم
از آن جایی که قشم جزیره است، بهترین گزینه ی غذایی آن در غذاهای دریایی اش است. آن ها شکم ماهی هایی مثل سرخو و سنگسر را خالی می کنند و بعد با مخلفاتی مثل گشنیز، شوید، پیاز خرد شده، ادیه و فلفل پر می کنند.
از دیگر غذاهای مخصوص قشم است که از گندم، ماهی و سبزی های معطر درست می شود. در این غذا اول گندم را در داخل آب می اندازند و بعد ماهی ای را که با سبزی مخلوط کرده اند به گندم اضافه می کنند.
قشمی ها این غذا را از محلول شیره ی خرما درست می کند آن را می جوشانند و بعد برنجی که درست کرده اند را در این محلول می ریزند و می گذارند تا آب آن بخار شود و در آخر هم آن برنج را به همراه ماهی سرو می کنند.
جاذبه های مهم گردشگری
این ژئو پارک تنها ژئوپارکی در خاورمیانه است که ثبت جهانی شده است و در آن گونه های مختلفی از پرنده ها، جانوران چهارپا وخزنده ها زیست می کنند و به همین دلیل یکی از مهم ترین اکوسیستم ها را در ایران دارد.
نمی توان از سفر به قشم گفت و نامی از این تنگه نبرد. تنگه چاهکوه در واقع دو دره ی عمود بر هم با دیوارهای حفره دار است، حفره هایی که اندازه های مختلفی دارند و وجود آن ها باعث عجیب شدن شکل این دره شده است.
جزایر ناز با تمام ساحل هایی که تا به حال دیده اید تفاوت دارد، اینجا هنگام جزر، باریکهای از شنهای درخشان، سه صخره بیرون آمده از آب را به قشم وصل میکنند. این جزایر را محلیها دو کَردَه مینامند و در نقشهها به نام جزایر ناز ثبت شدهاند و با همین نام نیز برای گردشگران شناخته شده هستند. در زمان جزر با پسروى کامل آب دریا، براى مدت کوتاهى، باریکهاى از خشکى جزیره ناز را به ساحل قشم وصل مىکند. هرچند زمان این اتفاق کوتاه است، اما در همین مدت مسافران با ورود به جزایر ناز می توانند از بالای ارتفاعات، تنگه هرمز، جزیره لارک را تماشا کنند.
آدرس: استان هرمزگان، شهرستان قشم، بخش غربی ساحل شمالی جزیره قشم، جنب روستای چاهوی شرقی